För studenten

Kontaktyta med företag

Genom POTKURI har du möjlighet att bli en del av ett nätverk av framtidens topptalanger. Projekten ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter i nystartade företag och nätverka med beslutsfattare inom näringslivet.

POTKURI ger också stöd och finansiering till djärva och innovativa idéer från unga människor. Kontakta oss om du behöver ett lyft!

Mainospaikka

Vad är POTKURI Investments

Genom POTKURI har du möjlighet att bli en del av ett nätverk av framtidens topptalanger. Projekten ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter i nystartade företag och nätverka med beslutsfattare inom näringslivet. Dessutom erbjuder vi vårt nätverk jobbmöjligheter enligt våra kundföretags behov. Medlemskap i POTKURI-gemenskapen kräver ingenting av dig och är helt gratis.

 

Vilken typ av profiler letar vi efter?

Vi välkomnar entreprenörsdrivna, motiverade, skickliga och välutbildade personer med goda akademiska meriter att ansluta sig till vår gemenskap. Vi har dock inga strikta kriterier för att välja ut våra medlemmar, men en motiverad och entusiastisk inställning till att lära sig mer om affärer och samhälle är viktigare än erfarenhet. För att gå med i nätverket behöver du bara fylla i medlemskapsformuläret, som du hittar via länken längst ner på sidan. Du är välkommen att söka oavsett bakgrund – ansökningarna kommer att behandlas individuellt.

POTKURI erbjuder en unik möjlighet för framtidens unga toppartister att lära känna företag i tidiga skeden, skaffa sig relevant arbetslivserfarenhet inom sitt område, öva på lagarbete och presentationsförmåga i en riktig affärsmiljö. Som en del av en unik gemenskap kommer du dessutom att nätverka med talangfulla människor med olika bakgrund.

 

Varför gå med i POTKURIs expertnätverk?

Genom att ansluta dig till POTKURIs expertnätverk får du möjlighet att delta i arbetet med att undersöka om affärsidéer i ett tidigt skede är livskraftiga och att presentera resultaten av din forskning för POTKURIs investerarkretsar. Om vi får tillräckligt med finansiering för affärsidén kommer vi att försöka erbjuda de personer som deltagit i studien en ägarandel i det nya företaget och/eller möjlighet att fortsätta att arbeta för företaget.

Vi erbjuder också jobbmöjligheter till medlemmar i vårt nätverk för att tillgodose våra kundföretags rekryteringsbehov. Ju bättre vi känner dig, desto större chans har du att bli rekryterad till ditt framtida drömjobb! POTKURI ger också stöd och finansiering till djärva och innovativa idéer från unga människor. Om du har en färdig affärsidé och behöver finansiering och/eller stöd för att starta ditt företag är du välkommen att kontakta oss! Vi vill också stödja framstegen i nätverkets studier genom att förse våra medlemmar med ämnen och idéer för avhandlingar. Du kan eventuellt ge POTKUR eller något av våra kundföretag i uppdrag att göra din avhandling

 

Ansökningsprocessen för talanger

FYLLA I ANSÖKNINGSBLANKETTEN OCH SÄNDA

Du fyller i ansökningsformuläret på POTKURIs webbplats och skickar det till POTKURI-databasen. Det tar bara några minuter att fylla i ansökan.

ANSÖKAN

Ansökan kommer att granskas och vid behov kan den sökande bjudas in till en kort intervju för att klargöra expertens profil.

TILLTRÄDE TILL TALANGNÄTVERKET

Personen kommer att läggas till i POTKURIs talangnätverk, vilket ger honom eller henne möjlighet att arbeta med intressanta startprojekt och nätverka med andra framtida topptalanger, entreprenörer och investerare.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Medlemmarna i talangnätverket kommer att erbjudas projekt som motsvarar deras färdigheter, till exempel för att utforska affärsidéers lönsamhet. De kan också rekryteras direkt till våra kundföretag.

Yhteistyökumppanimme

©2022 POTKURI Investments Oy