Referenssejä

POTKURI suoritti SaaS-alan startup yhtiö Fiplalle rekrytointitoimeksiannon syksyllä 2022. Fipla haki palvelukseensa SaaS- alasta kiinnostunutta opiskelijaa kiihdyttämään yhtiön asiakashankintaa sekä kehittämään Fiplan tuotetarjoamaa ja myyntiä. Kyseessä oli yhtiön ensimmäinen myyntifunktion työntekijä, minkä vuoksi tehtävään valitun henkilön oli tärkeää omata itseohjautuva ja yrittäjähenkinen asenne sekä kyky kehittää Fiplan toimintaa kokonaisvaltaisesti eteenpäin. Toimeksianto suoritettiin nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. Parissa viikossa POTKURI toimitti Fiplalle neljän osaajaverkostonsa jäsenen profiilit, joista Fipla valitsi positioon parhaiten sopivimman henkilön.

”POTKURIn rekrytointiprosessi oli tehokas ja laadukas, ja se vapautti omaa aikaani Fiplan toiminnan kehittämiseen. Yhteistyö POTKURIn kanssa toimi erinomaisesti ja voin osaltani suositella palvelua myös muille.”

Eero Pukkinen
Toimitusjohtaja, Fipla Oy

”POTKURIn kautta työhaastatteluun pääsy ja lopulta uuden työpaikan saaminen oli sujuva ja tehokas prosessi. CV:n ollessa jo valmiina, tietojen täyttö järjestelmään prosessin aloittamista varten onnistui mutkattomasti, eikä turhaa aikaa työhakemusten hiomiseen tarvinnut käyttää. Itse rekrytointiprosessi oli vaivaton ja normaaliin työnhakuprosessiin verrattuna POTKURIn tuki taustalla auttoi useassa eri vaiheessa. Lisäksi koen, että POTKURI tuo opiskelijoiden saataville työpaikkoja, joita perinteisen työnhaun näkökulmasta ei välttämättä olisi edes tarjolla. En itse ainakaan usko, että olisin löytänyt Fiplan kaltaista työpaikkaa muualta.”

Vikke Kyttänen
Sales Development Director, Fipla Oy

POTKURI suoritti kyberteknologiayhtiö Hardhatille kaksi rekrytointitoimeksiantoa syksyllä 2022. Hardhat haki palvelukseensa kahta SaaS- alasta sekä kyberturvallisuudesta kiinnostunutta työntekijää vastaamaan yhtiön asiakashankinnasta sekä asiakkuuksista. Positioihin haettiin yhtiön ensimmäisiä työntekijöitä, minkä vuoksi tehtävään valittujen henkilöiden profiileissa korostui ymmärrys start-up yhtiön liiketoiminnan dynamiikasta sekä omalta osaltaan kyky kehittää Hardhatin tuotetta asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Toimeksianto suoritettiin nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. POTKURI toimitti Hardhatille kumpaankin positioon osaajaverkostostaan rajatun määrän profiileja, joista yhtiö valitsi tehtävään parhaiten sopivimmat henkilöt.

”Rekrytointiprosessi oli tehokas, ja pääsimme pikaisesti sopivien kandidaattien kanssa kirjoittamaan työsopimusta. Tiukasta aikataulusta huolimatta palvelun laatu oli erinomainen, ja yrittäjänä voin ehdottomasti suositella palvelua vastaaviin rekrytointitarpeisiin”

Lauri Pukkinen
Perustaja, Hardhat Oy

”Usko tai älä, joskus asiat menevät kuin Strömsössä. Kiitokset Oskari & tiimi! Omalla kohdallani rekryprosessi toimi erittäin sujuvasti ja helposti. Sain joka käänteessä asiantuntevaa palvelua ja kaiken huipuksi urani koki positiivisen käänteen uuden ja mielenkiintoisen mahdollisuuden merkeissä. Vahva suositukseni POTKURIlle!

 Aki P.

Yhteistyökumppanimme

©2022 POTKURI Investments Oy