Sijoittajille

Liikeidea joka vaatii selvitystyötä tai lisärahoitusta

POTKURI tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja selvittää potentiaalisen liikeidean toimivuutta kustannustehokkaasti. Osaajaverkostomme koostuu korkeakoulutaustaisista henkilöistä ja tulevaisuuden huippuosaajista. POTKURIn osakkaana ja sijoitusyhteisön jäsenenä pääset käsiksi uusiin alkuvaiheen sijoitusmahdollisuuksiin sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien ja sijoittajien kanssa.

Mainospaikka

Tarvitsetko liikeidean kannattavuuden selvittämiseen apua? POTKURIn laadukas ja osaava verkosto mahdollistaa sijoitusidean potentiaalin ja kannattavuuden selvityksen. Kokoamme verkostostamme juuri sinun ideaasi sopivan tiimin selvittämään liiketoiminnan riskejä, mahdollisuuksia ja kannattavuutta.

POTKURIn start-up prosessissa syntyy jatkuvasti uusia alkuvaiheen kasvuyrityksiä. Mikäli olet kiinnostunut uusista start-up sijoitusmahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä!

Lisäksi POTKURIn sijoittajat tarjoavat kontakteja kasvattamaan liikeideasi tai sijoituksesi arvoa. Mikäli sinulla on tarvetta lisärahoitukselle, uuden sijoitusidean kannattavuuden selvitykselle tai uusille kontakteille ja laajemmalle verkostoille, ota meihin yhteyttä!

Liikeidea

Potentiaalisen liikeidean selvittäminen matalalla kynnyksellä.

POTKURIn selvitystyö

Projektin käynnistäminen ja tiimin kokoaminen POTKURIn osaajaverkostosta. Etsimme henkilöitä, joilla on kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan ja halua toimia potentiaalisen startupin perustajajäsenenä.

Sijoituspäätös

POTKURIn osakkaat sijoittavat haluamansa summan ideaan tai muuhun esitettyyn ratkaisuun. Tämän jälkeen sijoitusmahdollisuutta voidaan tarjota ulkoisille sijoittajayhteisön jäsenille.

START-UP

Potentiaaliselle idealle perustetaan oma osakeyhtiö, ja POTKURI jää siihen vähemmistöomistajaksi. Omistusosuus on aina tilannekohtainen ja riippuu POTKURIn roolista projektin käynnistämisessä.

CAPITAL

POTKURI tarjoaa ulkoisten kumppaneidensa kautta riittävän rahoituksen start-upille.

COACHING

POTKURIn sijoittajaverkosto tarjoaa start-upille ohjausta toiminnan käynnistämiseksi.

CLIENTS

POTKURIn sijoittajaverkoston avulla start-upille pyritään hankkimaan ensimmäiset asiakkuudet mahdollisimman nopeasti.

Yhteistyökumppanimme

©2022 POTKURI Investments Oy