Startup-studio

Ideasta yritykseksi

 

Etsitkö uusia sijoitusmahdollisuuksia alkuvaiheen kasvuyhtiöihin? Haluaisitko olla laskemassa uusia yrityksiä vesille ja rakentamassa start-up paateista tulevaisuuden valtamerikelpoisia risteilijöitä?

POTKURIn startuptelakka ankkuroi uusia sijoittajia mukaan verkostoomme rakentaessamme alati laajenevaa kasvuyritys- laivastoamme.

Mainospaikka

Mikä on POTKURIn startuptelakka?

Etsimme jatkuvasti nuorten talenttien ja korkeakoulutaustaisten opiskelijoiden yritysideioita, joiden kaupallisen potentiaalin selvitämme vedenpitävästi. Sopivan liikeidean löydettyämme teemme ennen varsinaisen yrityksen perustamista osaajaverkostomme asiantuntijoidemme kanssa kattavan tutkimustyön innovaation tulevaisuuden potentiaalista, riskeistä ja tarpeista. Startup-projekti laskee uuden yrityksen riskitasoa sekä parantaa sen tulevaisuuden menestymisen mahdollisuuksia. Ideaalitilanteessa tutkimustyön tehnyt projektitiimi jatkaa myös uuden startupin perustajaryhmänä. Pidämmekin siis huolen, että sinä voit sijoittajana astua turvallisin mielin mukaan laivaan. Yritysidean läpäistessä kriteerimme ja yrityksen perustettua emme jätä startup-paattia yksin avomerelle, vaan sijoitamme kasvuyritykseen tarvittaessa itse aikaa, rahaa ja resursseja. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle startuptelakalta perustetulle yhtiölle kumppanit niin rahoituksen, neuvonantajien kuin ensimmäisten asiakkaidenkin suhteen.

Varsinainen osaajaverkostomme koostuu tulevaisuuden nuorista tekijöistä, joilla on opintojensa myötä viimeisimmät taidot ja osaaminen seilata muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Valintakriteereinä painottuu osaajien yhteistöllisyys, yrittäjämäinen asenne ja motivaatio sekä kyky kestää liiketoiminnan tyrskyt.

Haemme jatkuvasti strategisia yhteistyökumppaneita startuptelakallemme, joille tarjoamme ainutlaatuisia sijoitusmahdollisuuksia vielä tutkan alla navigoiviin startup-yhtiöihin.

Tarjoamme nyt myös muutamille sijoittajille mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan startuptelakkaamme osana huipputiimiä. Samalla annamme sijoittajille uniikin pääsyn mukaan kasvuyrityksiin aivan niiden alkuvaiheessa. Usein jopa ennen kuin niitä on kunnolla laskettu edes vesille. POTKURIn osakkaana omistat automaattisesti osuuden jokaisesta perustamastamme yhtiöstä, sekä saat ensimmäisen sijoitusmahdollisuuden startuptelakalta veteen laskettavaan startup-yhtiöön.

POTKURIn osakkaana ja sijoitusyhteisön jäsenenä pääsetkin käsiksi täysin uusiin alkuvaiheen sijoitusmahdollisuuksiin sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien ja sijoittajien kanssa. Astu siis kanssamme laivaan ja lähde kanssamme matkalle rakentamaan uutta liiketoimintaa maailmaan.

POTKURI – Steering business.

Yhteistyökumppanimme

©2023 POTKURI Investments Oy