Yrityksille

Innovoinnin aallonharjalla

Kaipaako yrityksesi uutta ja innovatiivista näkökulmaa liiketoiminnan kehittämiseksi ja kasvun luomiseksi? Vai tarvitsetko yritykseesi uusia osaajia seilataksesi vallitsevien megatrendien aallonharjalla?

POTKURIn innovaatiotelakan avulla nostat purjeet ja viet yritystoimintasi seuraavalle tasolle. Alati kasvavsn osaajaverkostomme avulla autamme sinua yrityksesi innovatiivisessa kehittämisessä ja rakennamme yhtiöllesi merikelpoisen miehistön.

Mainospaikka

Mikä on POTKURIn innovaatiotelakka?

Yritysten liiketoimintakenttä on jatkuvassa murroksessa, joka tuntuu vain kiihtyvän.

“Kuinka meillä vastataan alati muuttuvaan toimintaympäristöön?” – Sitä pohditaan varmasti jokaisen yrityksen komentosillalla. Globaali kilpailu, teknologinen kehitys sekä digitalisaatio tarjoavat yrityksille lukuisia mahdollisuuksia, mutta myös karikoita, joihin kokenutkin liike-elämän kippari saattaa rysähtää. Siksi kehityskelpoinen ja tulevaisuuden haasteet ymmärtävä organisaatio on jokaiselle yritykselle tärkeä kilpailuetu, joka mahdollistaa edellytykset navigoida kohti menestyvää tulevaisuutta.

POTKURI tarjoaa innovaatioprojektiensa avulla tukea ja innovointia liiketoimintasi kehittämiseksi – oli kyseessä sitten markkinatutkimus, vastuullisuuskatsaus tai muu innovointia vaativa liiketoiminnan haaste. POTKURI kokoaa tulevaisuuden huippuosaajista koostuvasta osaajatekastaan projektiin parhaiten sopivan miehistön, jonka avulla saat liiketoiminnastasi tuoreita näkökulmia ja ajatuksia tulevaisuuden menestystä varten. 

POTKURIn osaajaverkoston avulla rakennat itsellesi myös merikelpoisen miehistön. Oli kyseessä sitten vakituinen työpaikka, harjoittelu, tai gradutoimeksianto, POTKURIn osaajaverkoston ja kanavien kautta tavoitat juuri sopivan profiilin yrityksesi tarpeisiin.

POTKURIn osaajaverkostoa rakennetaan tarkasti ja ammattitaidolla vastaamaan modernin työelämän tarpeita joka säässä.  Osaajillamme on aina opintojensa myötä tuoreimmat liiketoiminnan trendit tuoreessa muistissa ja valintakriteereihimme kuuluvat mm. yhteisöllinen, yrittäjähenkinen ja motivoitunut asenne, sekä edellytykset kehittää ja ymmärtää liiketoimintaa. Lisäksi valintoihimme vaikuttaa myös hyvä opintomenestys.

Samalla nuorista talenteista ja korkeakouluopiskelijoista koostuva osaajaverkostomme tarjoaa yrityksille oivan kohderyhmän markkinoida palveluita sekä pilotoida vaikkapa uusia tuotteita nuorten edelläkävijöiden keskuudessa.

Mikäli kiinnostuit, olethan rohkeasti yhteydessä.

POTKURI – Steering business.

Palvelutarjoama

Gradutoimeksiannot

Kiihdytä innovaatiotoimintaasi gradutoimeksiannolla! POTKURI löytää yrityksellesi osaajatelakaltaan liiketoimintaasi sopivan gradutyötään aloittavan opiskelijan, ja auttaa liiketoimintahaasteen muotoilussa.

Innovaatioprojektit

POTKURI tarjoaa innovaatioprojektiensa avulla innovointitukea liiketoimintasi kehittämiseksi. Osaajatelakkamme avulla saat liiketoiminnastasi opiskelijoiden tuoreimmat näkemykset esimerkiksi eri megatrendeihin liittyen.

Osaajahankinta

Tavoita tulevaisuuden huippuosaajat POTKURIn kanavien kautta.

Yhteistyökumppanimme

©2023 POTKURI Investments Oy