Osaajille

Kontaktipinta
liike-elämään

POTKURIN kautta sinun on mahdollista päästä osaksi tulevaisuuden huippuosaajien verkostoa. Projektit tarjoavat mahdollisuuden kehittää osaamistasi startup-yritysten parissa sekä verkostoitua yritysmaailman päättäjien kanssa.

POTKURI antaa tukea ja tarjoaa rahoitusta myös nuorten rohkeisiin ja innovatiivisiin ideoihin. Jos tarvitset lisäpotkua, ota yhteyttä!

Mainospaikka

Mikä on POTKURI Investments

POTKURIN kautta sinun on mahdollista päästä osaksi tulevaisuuden huippuosaajien verkostoa. Projektit tarjoavat mahdollisuuden kehittää osaamistasi startup-yritysten parissa sekä verkostoitua yritysmaailman päättäjien kanssa. Lisäksi tarjoamme verkostollemme työmahdollisuuksia asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. POTKURIn yhteisön jäsenyys ei vaadi sinulta mitään, ja se on täysin ilmaista.

Millaisia profiileja etsimme?

Otamme yhteisömme jäseneksi yrittäjähenkisiä, motivoituneita, osaavia sekä hyvän opintomenestyksen omaavia henkilöitä. Meillä ei kuitenkaan ole jäsentemme valinnan suhteen tarkoin määriteltyjä kriteerejä, vaan kokemusta olennaisempaa on motivoitunut ja innostunut asenne oppia lisää yritystoiminnasta ja yhteiskunnasta. Verkostoon liittyminen ei vaadi sinulta muuta kuin liittymislomakkeen täyttämisen, jonka pääset täyttämään sivun alareunasta löytyvästä linkistä. Hae siis rohkeasti mukaan taustastasi riippumatta – käsittelemme hakemukset yksilöllisesti.

POTKURI tarjoaa nuorille tulevaisuuden huippuosaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan alkuvaiheen yrityksiin, kerryttää relevanttia työkokemusta omalta alalta, harjoitella tiimityöskentely -ja esiintymistaitoja aidossa liiketoimintaympäristössä. Lisäksi pääset osana ainutlaatuista yhteisöä verkostoitumaan eri taustan omaavien talenttien kanssa.

Miksi liittyä osaksi POTKURIn osaajaverkostoa?

Liittymällä POTKURIn osaajaverkostoon sinun on mahdollista päästä mukaan selvittämään alkuvaiheen yritysideoiden kannattavuutta ja päästä esittelemään tutkimustuloksia POTKURIn sijoittajayhteisölle. Mikäli yritysidealle löytyy tarpeeksi rahoitusta, pyrimme tarjoamaan selvitystyössä mukana olleille henkilöille omistusosuuden uudesta yhtiöstä ja/tai mahdollisuuden jatkaa työskentelyä yhtiössä.

Lisäksi tarjoamme verkostomme jäsenille työmahdollisuuksia asiakasyritystemme rekrytointitarpeisiin. Verkostoituminen ja aktiivinen osallistuminen projekteihin siis kannattaa mitä paremmin tunnemme sinut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tulla rekrytoiduksi tulevaan unelmatehtävääsi!

POTKURI antaa tukea ja tarjoaa rahoitusta myös nuorten rohkeisiin ja innovatiivisiin ideoihin. Mikäli sinulla on valmis yritysidea ja tarvitset rahoitusta ja/tai tukea liiketoimintasi aloitukseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Haluamme myös tukea verkostomme opiskelujen etenemistä tarjoamalla jäsenillemme aiheita ja ideoita gradututkielmiin ja lopputöihin. Voit mahdollisesti tehdä tutkielmasi toimeksiantona POTKURILLE tai jollekin asiakasyrityksistämme.

Hakuprosessi osaajalle

HAKEMUKSEN TÄYTTÖ
JA LÄHETYS

Hakija täyttää hakemuksen POTKURIn nettisivulta ja lähettää sen POTKURIn tietokantaan. Hakemuksen täyttöön menee vain muutama minuutti.

HYVÄKSYMINEN OSAAJAVERKOSTOONI

Henkilö lisätään POTKURIn osaajaverkostoon, jolloin hänellä on mahdollisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisten startup-projektien parissa ja verkostoitua muiden tulevaisuuden huippuosaajien, yrittäjien sekä sijoittajien kanssa.

URAMAHDOLLISUUDET

Osaajaverkoston jäsenille tarjotaan heidän osaamistaan vastaavia projekteja, jossa he pääsevät esimerkiksi selvittämään yritysideoiden kannattavuutta. Lisäksi henkilö voidaan rekrytoida suoraan asiakasyritykseemme.

Yhteistyökumppanimme

©2022 POTKURI Investments Oy